Day 1 • Tuesday • September 29, 2020

2:00 PM – 3:30 PM • 1.5 Hour Session • Kickoff & What’s New In 2020!

4:00 PM – 4:30 PM • 30 Minute Session • Rentals

5:00 PM – 6:00 PM • Happy Hour!

Day 2 • Wednesday • September 30, 2020

10:00 AM – 11:00 AM • 1 Hour Session • Marketing, Social Media & CRM

11:30 AM – 12:30 PM • 1 Hour Session • Daily Operations, Integrations & What’s to come in 2021!

1:00 PM – 1:30 PM • 30 Minute Session • Lodging & Camping

2:00 PM – 3:00 PM • 1 Hour Session • Training Yourself & Staff on AO, Utilizing Customer Support, Tips & Tricks to the System

3:30 PM – 4:30 PM • 1 Hour Session • General Ledger, Accounting & Reports

Day 3 • Thursday • October 1, 2020

10:00 AM – 10:30 AM • 30 Minute Session • Activities 

11:00 AM – 12:00 PM • 1 Hour Session • AO Users Q&A Session

Networking After Noon • Invite A Friend!

12:00 PM – 1:30 PM • 1.5 Hour Session • Outfitters’ Round Table (Open to Non-AO Users)

1:30 PM – 2:30 PM • 1 Hour Session • Let’s Tour Together: Virtual Software Demo (Open to Non-AO Users)